Анкер з круглим гаком

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    4-1-12-140
    Анкер з круглим гаком 12x140
    25 шт.
    4-1-14-195
    Анкер з круглим гаком 14x195
    20 шт.
    4-1-16-370
    Анкер з круглим гаком 16x370
    10 шт.
    У конструкцію анкерного болта з кільцем, який ще називають анкер-кільце, входить шпилька з різьбленням на одному кінці і кільцем, що має вигнуту форму, на іншому. Розпірна частина такого кріплення має конусоподібну форму. Ця частина кріпильного виробу оснащена внутрішнім різьбленням і сталевою частиною, на яку наносяться насічки. У комплект з подібним анкерним кріпильним виробом входить гайка, яка розташовується на шпильці між сорочкою і кільцем. Це робить анкерний болт з кільцем ще більш зручним у використанні. Деякі виробники замість гайки використовують пресовану шайбу.

Основні типи анкерних болтів з кільцем
    Анкер-кільце проводиться у двох видах. Він може бути:
    • однорозпірний;
    • дворозпірний.

Перший призначений для спорудження підвісних конструкцій, що використовуються в приватному і промисловому будівництві, до бетонного, кам’яного, цегельного матеріалу. У конструкцію однорозпірного анкера входить різьбова шпилька з кільцем на одній і конусоподібною деталлю на іншій стороні, а також гайка із шестигранною головкою, яка, у свою чергу, має Напресовувати шайбу.

Анкерний болт дворозпірний з кільцем, як і в першому випадку, використовується для організації підвісних систем і закріплення будівельних конструкцій, призначених для робіт на висоті, до каменя, цегли і бетону. У конструкцію такого анкера крім основних елементів входять дві циліндричних розпірні втулки.

Анкер-кільце: особливості монтажу
    Дворозпірний і однорозпірний анкер-кільце монтуються по одній і тій же технології, що й інші вироби анкерної техніки:
    1. спочатку в стіні свердлиться отвір необхідного діаметра;
    2. отвір очищається від пилу і будівельного сміття;
    3. в стіну вставляється анкер до упору, використовуючи для цього молоток;
    4. заключним етапом є закручування на кілька оборотів.

У залежності від його конструкції для цього використовується кільце болта або затягується гайка, яка розташована під кільцем.