Анкер з півкруглим гаком

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    6-1-8-85
    Анкер з півкруглим гаком 8x85
    50 шт.
    6-1-10-115
    Анкер з півкруглим гаком 10x115
    30 шт.
    6-1-12-130
    Анкер з півкруглим гаком 12x130
    25 шт.
    6-1-14-195
    Анкер з півкруглим гаком 14x195
    20 шт.
    Анкер з півкруглим гаком є одним з видів виробів, що використовуються для кріплення всіляких елементів до різних поверхонь. Без такого болта неможливо уявити собі спорудження великих підвісних конструкцій, встановлених на розтяжках. У його конструкцію входять наступні елементи:
    • центральний стрижень з гаком;
    • розпірна муфта;
    • хвостовик конусоподібної форми;
    • контргайка.

Стрижень даного представника анкерного кріплення оснащений метричною різьбою. При цьому розбірна частина його муфти складається з чотирьох елементів, кожен з яких має особливу форму, яка сприяє максимальному ступеню розкриття, забезпечуючи при цьому підвищену фіксацію.

Де використовується анкер з гаком
    Технологія виготовлення болта анкерного, на одному кінці якого розташовується гак, який виготовлений з вуглецевої сталі, яка згодом покривається шаром білого або жовтого цинку. Це що дозволяє істотно поліпшити антикорозійні показники готового болта. Використовується він, як і анкерна пластина, для фіксації всіляких великовагових конструкцій в бетоні, кам’яних конструкціях, залізобетоні або цеглі.

Використовувати такий болт для конструкцій, які в майбутньому планується піддавати динамічним навантаженням, недоцільно.

Як працює анкер з півкруглим гаком
    Працює анкер з півкруглим гаком таким чином: коли шпилька вкручується в отвір конусоподібної частини болта, відбувається розширення його розпірного елемента, після чого кріпильний виріб міцно фіксується в матеріалі в який він забитий.

Етапи монтажу:
    1. в матеріалі просвердлюється отвір, після чого з нього забирається пил і сміття;
    2. в підготовлений отвір вставляється анкер до упору. Якщо виникне необхідність, його можна добити обережними ударами молотка;
    3. вставлений в стіну анкер затягується на кілька обертів.