Анкера для легких конструкцій

Model:
Втулка розпірна латунна або латунний анкер – це виріб з кольорового металевого сплаву, який використовується для закріплення устаткування, легких деталей і конструкцій на основах з бетону та залізобетону, повнотілої цегли, а також природного каменю. Латунний анкер є міцним і термостійким матер..
Model:
Втулка розпірна металева або анкер забивний (цанга) – кріплення, що представляє собою сталеву втулку з внутрішнім різьбленням. Установка здійснюється шляхом вбивання деталі в поверхню. Головними перевагами даних метизів є довговічність, відносна дешевизна, простота монтажу і стійкість до серйо..
Model: Bierbach
Дюбель бієрбах (анкер-клин) використовується в тих випадках, коли в короткі терміни необхідно провести ударну посадку в таких повнотілих матеріалах, як бетон, камінь або ж цегла, для прикріплення різних металевих елементів, підвісних стель і т.д. Дана кріпильна конструкція включає в себе металевий с..
Model:
Кілок розпірний, або як його ще називають, рамний дюбель, включає до свого складу розпірну гільзу особливої конструкції, яка максимально адаптована для кріплення пластикових вікон, гвинт з потайною голівкою під PH біту з різьбленням і невелику розпірну частину, виконану у вигляді конуса. Такий кілок..
Анкер типу МОЛЛІ
Анкер типу МОЛЛІ..
Металевий розпірний дюбель з забивним цвяхом
Model: SMM
Металевий розпірний дюбель з забивним цвяхом..
Анкер типу МОЛЛІ з прямим гаком
Model:
Анкер типу МОЛЛІ з прямим гаком..
Пістолет для монтажу анекрів МОЛЛІ
Model:
Пістолет для монтажу анекрів МОЛЛІ..