Анкера для важких конструкцій

Купити анкера для важких конструкцій дешево
Model:
Анкер дворозпірний забивний з гайкою – надійний складений кріпильний металевий елемент з оцинкованим антикорозійним покриттям і подвоєною міцністю виготовлений із сталі 8-го класу міцності, спеціально розроблений для великих навантажень.Виріб має свої особливості і складається з:2 сталеві рухл..
6.30₴
Model:
У конструкцію анкерного болта з кільцем, який ще називають анкер-кільце, входить шпилька з різьбленням на одному кінці і кільцем, що має вигнуту форму, на іншому. Розпірна частина такого кріплення має конусоподібну форму. Ця частина кріпильного виробу оснащена внутрішнім різьбленням і сталевою части..
13.43₴
Анкер з півкруглим гаком
Model:
Анкер з півкруглим гаком є одним з видів виробів, що використовуються для кріплення всіляких елементів до різних поверхонь. Без такого болта неможливо уявити собі спорудження великих підвісних конструкцій, встановлених на розтяжках. У його конструкцію входять наступні елементи:центральний стрижень з..
5.94₴
Model:
Гак анкерний прямий виготовлений зі сталі з оцинкованою поверхнею. Застосовується для встановлення в бетонні, або цегляні конструкції. Монтується в попередньо створені отвори необхідної глибини та діаметру. Перед встановленням анкера необхідно очистити отвір від залишків. Після того, як було встанов..
7.33₴
Анкер однорозпірний
Model:
Анкер однорозпірний – це спеціальне кріплення з гайкою на кінці. Анкерний болт з гайкою призначений для монтажу колон і стек до монолітних основ будівельного об’єкта. З’єднання можуть використовуватися на безпечних і міцних конструкціях.Анкер однорозпірний можна використовувати в н..
1.00₴