Анкера

Анкера для легких конструкцій

Анкера для важких конструкцій

Анкерная техніка

На сучасному будівельному ринку анкерная техніка пропонується в широкому різноманітті варіантів для самих різних завдань. Об'єднує всі її різновиди так як анкерне кріплення використовується для роботи з підвищеними навантаженнями. У разі, коли необхідно скріпити великовагові механізми з бетонними, металевими і дерев'яними конструкціями, анкера купити просто необхідно - адже саме анкерне кріплення забезпечить в даному випадку саме надійне з'єднання.

Анкерний болт

Мета, для якої призначений анкерний болт, випливає з його назви - з німецької мови «анкер» перекладається як «якір». Таким чином, анкерний болт покликаний міцно закріпити конструкцію на місці, забезпечивши максимально надійне з'єднання. Працює анкерний болт за наступним принципом: гільза вводиться в конструкцію (шляхом бетонування, завчасного свердління і т.п.), потім в нього угвинчується анкер болт, при вгвинчування гільза розширюється і міцно утримується в матеріалі за рахунок сил тертя і інших методів фіксації. Цей тип кріплень можна з успіхом застосовувати в якості анкера для бетону.
Якщо в каталозі Ви бачите найменування «анкер розпірний», це означає, що даний анкер має распірну втулку, яка збільшує надійність посадки анкера в матеріалі. Анкер дворозпірний, відповідно, оснащений двома розпірними втулками. Анкерний болт дворозпірний, а так само анкерний болт з гайкою, анкер гак, анкер кільце і інші цікаві для Вас анкера купити можна в нашому магазині.

Вартість анкера

Слід пам'ятати, що характеризуюча анкер ціна не повинна бути заниженою - в роботі з важкими конструкціями кріплення повинно бути найякіснішим і надійним. У нашому магазині запропонована на якісний анкер ціна адекватна і гідна відмінних характеристик товару.

Найпоширеніша класифікація даної кріпильної системи - по виду конструкції.

Це система, яка складається з стрижня, втулки або гільзи і разпірно-тягової конструкції. Втулка і стрижень рівні по довжині. З внутрішньої сторони втулки знаходиться спеціальна клиноподібна шпилька, яка працює розпіркою для втулки. Однорозпірний анкер поміщають в отвір і затягують гайку, тим самим змушуючи втулку фіксуватися в отворі.

Цей вид анкерів є складною і досить дорогою системою. Являє собою складний циліндр, що складається з чотирьох частин - ламелей. З одного кінця ламелі утримуються кільцем, а з іншого пружиною. Розкриття ламелей відбувається за допомогою затягування гайки. Вона знаходиться всередині циліндра.

Даний вид анкера встановлюють за допомогою удару. Основою анкера є розпірна втулка спеціального виду. Всередині неї знаходиться клин конічної форми. Установка відбувається за допомогою ударів по клину.

Анкер кріпиться не завдяки механічним зв'язкам, а за допомогою хімічних взаємодій. Простіше кажучи, анкер склеюється за допомогою спеціальної суміші з матеріалом основи, куди був поміщений.

• Спеціальний

Даний тип анкерів створений спеціально для конкретних видів робіт. Їх відрізняють більш точні допустимі навантаження і відповідний призначенням зовнішній вигляд.

Купити анкера в роздріб сьогодні не проблема, будь-який будівельний магазин в асортименті пропонує даний вид кріпильних систем. Консультанти в будівельних маркетах допоможуть підібрати потрібні кріплення і дадуть вичерпну консультацію по використанню і призначенню.

Для будівництва індивідуальних будинків або котеджів матеріали і кріплення легше і дешевше купувати за затвердженим кошторисом. В такому випадку краще купувати анкера оптом. Так як деякі з видів досить дорогі, а на оптові поставки та купівлі найчастіше робляться знижки.

Товарів не додано

Доставка

Безкоштова доствака по Львові при покупці від 600 грн.
Доставка поштовою службою за Ваш рахунок.
В іншому випадку самовивіз із складу.
Можлива доставка по Kьвівській області за Ваш рахунок. Деталі по телефону.

Оплата

Готівкою при самовивозі чи доставці.
Перерахунком на картку
Наложеним платежем при доставці поштовою службою
Також працюємо з ПДВ

Графік роботи

Понеділок: з 9:00 до 18:00
Вівторок: з 9:00 до 18:00
Середа: з 9:00 до 18:00
Четвер: з 9:00 до 18:00
П'ятниця: з 9:00 до 18:00
Субота: з 10:00 до 15:00
Неділя: вихідний

У не робочий час замовляйте через сайт.