Нержавійка

Шуруп нержавіючий ART 9050 A2

Заклепка молоткова нержавіюча DIN 660 А2

Заклепка витяжкова нержавіюча DIN 7337 A2/A2

Звичне для всіх нас слово металовироби означає металеві вироби. У це поняття входять абсолютно всі вироби, матеріалом для виготовлення яких є метал.

Металовироби можуть бути з нержавіючої сталі різних марок (по-народному: з "нержавійки"), з вуглецевої сталі і латуні, з сплавів різних металів.

Зазвичай їх ділять на дві групи - промислові та широкого призначення. Промислові - це, наприклад, металеві сітки, троси та дріт, болти і гайки, шурупи і саморізи, цвяхи і рейки для залізниць. Вироби метизів широкого призначення - це ті, якими ми користуємося в повсякденному житті: ложки, вилки і ножі; лопати, пили і багато іншого. Металовироби та кріплення з нержавіючої сталі входять в обидві ці групи.

Кріплення - це вироби і деталі, необхідні для кріплення різних елементів монтажу один до одного. Металовироби частково включають в себе кріпильні вироби. Це анкерний, метричний (болти, гайки) і такелаж, шурупи, саморізи і так далі. З іншого боку і кріплення, який виготовляється не тільки з металу, включає в себе металовироби. Всі вироби виготовляються стандартизованими.

Кріплення, що виготовляється підприємствами за стандартами (ГОСТ) і технічними умовами (ТУ), має свої закордонні аналоги, що виробляються відповідно до вимог інших чинних стандартів, наприклад, DIN і ISO.

Кріплення і метизи з нержавіючої сталі різних марок використовується в дуже великому обсязі в різних галузях народного господарства. Вироби з нержавійки стійкі до корозії, довговічні, можуть з успіхом застосовуватися в умовах впливу на них агресивних середовищ. Вони добре зарекомендували себе в умовах, де відбуваються великі перепади температур.

Найбільше застосування знайшов нержавіючий кріплення, виготовлений з аустенітної стали марки А2 і стали марки А4. Його випускають з різними класами міцності. Наприклад: з класом точності А (для болтів з шестигранною головкою, з повною і неповною різьбою) і класом міцності 50, 70 або 80.

Нержавіючі кріплення і металовироби володіють такими властивостями, як висока стійкість до корозії, міцність, гігієнічність, довговічність. Клас міцності для типових представників виробів з нержавійки, таких як болти, маркується по-іншому в порівнянні з маркуванням болтів, виготовлених з вуглецевої сталі.
На голівці болта зі сталі А2, А4 можна побачити, наприклад, такі написи: А2-70, А4-80. Це означає, що болти виготовлені з нержавіючої сталі марки А2 з класом міцності 70 і А4 з класом міцності 80.

Товарів не додано

Доставка

Безкоштова доствака по Львові при покупці від 600 грн.
Доставка поштовою службою за Ваш рахунок.
В іншому випадку самовивіз із складу.
Можлива доставка по Kьвівській області за Ваш рахунок. Деталі по телефону.

Оплата

Готівкою при самовивозі чи доставці.
Перерахунком на картку
Наложеним платежем при доставці поштовою службою
Також працюємо з ПДВ

Графік роботи

Понеділок: з 9:00 до 18:00
Вівторок: з 9:00 до 18:00
Середа: з 9:00 до 18:00
Четвер: з 9:00 до 18:00
П'ятниця: з 9:00 до 18:00
Субота: з 10:00 до 15:00
Неділя: вихідний

У не робочий час замовляйте через сайт.