Біти

Шуруповерт широко використовується сучасними майстрами: пристрій дає можливість домогтися максимальної фіксації кріпильних елементів, одночасно скорочуючи час роботи і покращуючи зовнішній вигляд готового виробу. Біта для шуруповерта – це його основна робоча деталь, яка багато в чому визначає функціональні можливості пристрою.

Особливості вибору біт для шуруповертів

Саме на цей невеликий робочий елемент випадає основне навантаження, а тому при виборі потрібно звертати увагу на масу чинників:

Тип наконечника. Хрестова, шестигранна чи інша форма – тут все залежить тільки від того, з якими конкретно кріпильними елементами належить працювати. Магазин “Все для кріплення” пропонує придбати цілі набори спеціальних біт, які мінімізують кількість нездійсненних завдань.

Щільність фіксації. Насадка повинна ідеально відповідати діаметру шуруповерта, сидіти щільно, не тремтіти в процесі роботи.

Якість матеріалу. Побутова біта під шуруповерт може бути виготовлена з добротної нержавіючої сталі, але для професійного застосування краще вибрати більш міцні вироби з вольфраму, хрому і молібдену.

Бажана також наявність захисного покриття з вольфраму або карбіду, що оберігає метал від стирання та іржі.

Обмежувач. Цю деталь повинні мати біти для гіпсокартону, адже саме вона дозволяє «Не провалюватися» в матеріал.

Комбінована конструкція. Ця особливість передбачає наявність у одного виробу відразу пари наконечників, що дозволяє домогтися непоганої економії при покупці.

Model: біта TORX
Насадки TORX використовуються найчастіше в машинобудуванні та електотехніці. Завдяки свої конструкції стає досить побулярною і в будівній галузі.Біта TORX часто позначається Tr чи буквою T. Має форму шестигранної зірки. Завдяки своїй формі чудово прилягає до кріпильної поверхні та рівномірно передає..
Model: біта торцева hex
Насадка торцева має внутрішній шестиграник всередині для вкрушування шестигранних головок шурупів, саморізів чи болтів.Переважно торцеві біти мають магніт.Біти виготовлені із сталі S2, пройшли піскоструйну обробку та мають антикорозійне покриття...