Хомути

Кріплення для радіаторів..
Кріплення для теплої підлоги
Model:
Кріплення для теплої підлоги..
Model:
Стяжка для електропроводки біла термостійка розроблена на основі поліаміду (нейлону) і застосовується для зв’язки пучків кабелів, закріплення одиночних кабелів, а також фіксації кабелів, проводів для подальшого розміщення в коробах, жорстких гладких трубах, кабель-каналах, на лотках, гофровани..
Model:
Стяжка для електропроводки чорна термостійка, виготовлена з поліаміду. Робоча температура від -40 до +80 градусів. Розрізняють вуличні морозостійкі і для внутрішніх робіт.Стяжки для електропроводки незамінні при монтажі систем зв’язку та електропостачання, для кріплення кабелю і проводів. У на..
Model:
Хомут затяжний нержавійка призначений для електромонтажних робіт, які вимагають підведення до окремих приладів і пристроїв одночасно декількох проводів або кабелів, які в подібних випадках зазвичай з’єднуються в один пучок. При цьому кріплення таких пучків дротів іноді повинно бути зроблене з ..
Хомут нержавійка німецький тип
Model:
Хомут нержавійка німецький тип..
Model:
Хомут сантехнічний для кріплення труб з гумовим профілем і гайкою, дозволяє здійснювати монтаж повітроводів круглої форми і труб сантехнічних незалежно від того, кріпляться вони у вертикальній або ж горизонтальній площинах.Сантехнічний металевий хомут з гумовим профілем і гайкою складається з болтів..