Дюбель-парасолька з півкруглим гаком

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт (від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    26-2-4-50
    Дюбель-парасолька з півкруглим гаком 4x50
    50 шт.
    26-2-4-75
    Дюбель-парасолька з півкруглим гаком 4x75
    50 шт.
    26-2-5-75
    Дюбель-парасолька з півкруглим гаком 5x75
    25 шт.
    26-2-5-90
    Дюбель-парасолька з півкруглим гаком 5x90
    25 шт.
    Кілок- парасолька з півкруглим гаком являє собою оригінальну кріпильну деталь, яка застосовується при монтажі конструкцій і предметів невеликої ваги до плит гіпсокартону або ДСП, а також інших порожнистих матеріалів. У першу чергу дюбелі даного виду використовують для стельових кріплень.

Особливості установки
    Даний кріпильний елемент рекомендується застосовувати в тих випадках, коли між стелею і несучою поверхнею (перекриттям) є певний зазор – принаймні 35 мм. У першу чергу ретельно готується отвір, в який згодом вставляється в складеному стані дюбель. За рахунок особливого пружинного механізму, моментально спрацьовує при попаданні в порожнечу, відбувається розкриття його крил і фіксація з тильного боку основи.

Шляхом закручування гайки, дюбелю надається необхідне положення. Після цього, до отриманого таким чином кріплення можна приєднувати необхідні деталі.

Існує два різновиди дюбелів подібного роду:

складаний пружинний дюбель зі шпилькою;
    складаний пружинний дюбель з гачком.

Останній, особливо зручно використовувати при встановленні різного роду навісних (або підвісних) конструкцій.