Дюбель забивний з комірцем SMK

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    29-2-6-40
    Дюбель забивний з комірцем SMK 6x40
    29-2-6-60
    Дюбель забивний з комірцем SMK 6x60
    29-2-6-80
    Дюбель забивний з комірцем SMK 6x80
    200 шт.
    Дюбель забивний з комірцем – кріпильний виріб, призначений для швидкого монтажу не важких об’єктів малої і середньої товщини. Встановлюються в основному в щільні міцні поверхні (кам’яні, цегляні, бетонні та ін.).

Конструкція

Як зрозуміло вже з назви, це кріплення складається з двох елементів: шурупа і дюбеля. Шуруп виготовляється з високоякісної сталі. Резьбовая нарізка на тілі цвяха має згладжену форму. На капелюшку є шліц, що дозволяє легко вкручувати і викручувати кріплення за допомогою викрутки.

Дюбель являє собою пластикову (поліпропіленову, поліетиленову або полиамидну) гільзу. При закручуванні шурупа вона розпирається. На одному кінці є прорізи, завдяки яким утворюються «пелюстки», що щільно впираються в стінки отвору. У верхній частині розташовується манжета, що оберігає дюбель від провалювання в гніздо. Вона може бути потайною або у формі гриба.

Гільзи з коміром потай дають можливість приховувати кріплення в поверхні. Грибоподібні вироби забезпечують більшу притискну силу.

Область застосування

Дюбель активно застосовуються при проведенні всіляких ремонтних та оздоблювальних робіт. З їх допомогою кріплять різні об’єкти середньої і малої тяжкості. Це можуть бути плінтуса, металеві профілі, куточки, рами і т. П. Встановлювати подібне кріплення рекомендується тільки в досить щільні і міцні поверхні. Монтаж в пустотілі матеріали можливий, але таке з’єднання буде малоефективним.

Дюбель забивний з комірцем користуються великою популярністю у професійних будівельників, так як їх застосування дозволяє істотно економити час, що витрачається на установку. Таке кріплення завжди знадобиться і в домашньому господарстві, на випадок якщо виникне необхідність що-небудь приєднати.

Монтаж

При виборі дюбеля необхідно враховувати особливості матеріалу основи і конструкції об’єкта, який планується прикріпити. Довжина і діаметр шурупа повинні відповідати товщині приєднуємого предмета.

Щоб з’єднання було максимально надійним, дюбель слід забивати в отвір повністю. Глибина гнізда повинна бути дещо більше, ніж довжина гільзи. Зазвичай цей параметр вказується виробником.

Монтаж починається з визначення місця, куди буде ставитися дюбель. Отвір створюється за допомогою свердла потрібної довжини та діаметру. Перш ніж вставляти дюбель слід ретельно продути гніздо, щоб позбавити його від пилу і дрібного сміття.

Гільза акуратно вбивається вглиб до упору, далі в неї закручується шуруп. Його при необхідності завжди можна витягти і використовувати в іншому місці. Якщо кріплення виявилося неякісним, демонтуються і цвях і дюбель. Нове з’єднання в цій же самій точці робити не рекомендується – потрібно відступити від неї хоча б на п’ять сантиметрів.