Дюбелі

Дюбелі.
    Дюбелі - кріпильні елементи, які призначені для закріплення предметів або конструкцій на наступних видах поверхонь:

· Міцних повнотілих, таких як бетон, силікатна або керамічна цегла;

· Міцних пустотілих - пустотіла цегла або тепла кераміка, бетонні пустотілі блоки;

· Пористих повнотілих - газосиликатні блоки і газобетон.

Вибір дюбеля залежить не тільки від типу поверхні, але і від передбачуваного навантаження. Тільки правильно підібравши необхідні елементи, можна бути впевненим в тому, що кріплення буде надійним і довговічним.

Саме тому перед тим, як шукати відповідь на питання «Де купити дюбеля?», необхідно розібратися, який саме їх вид необхідний в тому чи іншому випадку.

Як правильно вибрати дюбелі.
    Найчастіше домашні майстри воліють купувати дюбеля, які відносяться до універсальних. Використовувати їх можна в повнотілих і пустотілих поверхнях, а також при монтажі різних панелей, наприклад, гіпсокартону.

Для професійних будівельних робіт майстра нерідко закуповують розпірні дюбелі оптом. Такий вибір виправданий, якщо планується закріплення конструкцій в повнотілих бетонних або цегляних основах. Надійність в даному випадку забезпечується зубцями, наявністю блокувальних язичків, а також хорошим розпірним тиском в глибині отвору.

А тих, хто працює з гіпсокартоном, швидше за все, цікавлять ціни на дюбеля «метелики». Крім гіпсокартонних плит, їх використовують на поверхнях з ДСП, ГВЛ, блоках з пустотами. Особливість цих елементів - в складних ребрах і наявності стопорного бортика.

Крім того, у нас досить часто купують цвяхові дюбелі оптом і в роздріб - це відмінний вибір для швидкого монтажу рам, карнизів, дверних коробок і т.д. до бетонної, цегляної, кам'яної та інших основ.

Безумовно, різноманітність кріпильних елементів не обмежується перерахованими вище видами, вони бувають самих різних форм і розмірів, більшість з яких представлені в нашому каталозі. Якщо вам необхідна консультація професіоналів або ви хочете купити дюбелі гуртом у Львові, звертайтеся до нас! Ви будете повністю задоволені співпрацею з нашим магазином: ми запропонуємо не тільки відмінні ціни на дюбеля, а й високий рівень сервісу!