Дюбель для кріплення ізоляційних матеріалів

Дюбеля розпірні для кріплення термоізоляції використовуються для утеплення житла. Завдяки додатковому шару мінеральної вати, пінополістиролу чи пінопласту на фасаді створюється збільшується термоізоляція. Що в свою чергу збільшує показники енергоефективності.

Ми пропонуємо дюбеля кріплення термоізоляції з металевим, нейлоновим та пластиковим стержнем. А також дюбеля із подовженим і звичайним розпором.

Який дюбель для термоізоляції вибрати?

Для кріплення мінеральної вати використовуються дюбеля з металевим стержнем. Тому, що мінвата є важкою. Пінопласт ж кріплять дюбелями із пластиковим чи нейлоновим стержнем.

Якщо у вас стіна із крихкого, пустотілого матеріалу, тоді краще вибрати дюбеля із подовженою розпірною частиною. Так, як вони будуть надійніше триматись у стіні. А для звичайної монолітної цегли чудово підійде дюбель із звичайним розпором.

При кріпленні термоізоляції потрібно робити отвори у стіні. Свердло для перфератора ви можете придбати у нас.

Купуй зараз і економте на опаленні взимку.

Дюбель для термоізоляції з пожовженим розпором і металевим стержнем і термоголовкою
Model: LFM
Дюбель для кріплення термоізоляційних матеріалів до стіни. Складається з дюбеля із широкою шляпкою та подовженою розпірною частиною і металевого стержня з тервоголовкою у формі шестигранника.Застосовується для кріплення мінеральної вати, пінопласту та полістеролу. Кріпиться у стіну із повнотілої, пу..
Дюбель для термоізоляції з подовженим распором і нейлоновим стержнем