Дюбелі для гіпсокартону

Кріплення в гіпсокартом має свої особливості зумовлені властивостями гіпсокартону. Основним видом кріплення є моллі, дюбель для гіпсокартону та кілок-парасолька, які розтискаються із задньої сторони гіпсокартону. Також є дріва, який кріпиться у гіпсокартоні і завдяки широкій різьбі.

Model:
Дюбель дріва для гіпсокартону з буром – це абсолютний аналог металевого дюбеля, єдина відмінність у матеріалі виготовлення. Монтують дюбель в основному викруткою або шуруповертом під біту PH-2. Виробництво цього дюбеля із пластику виправдане здешевленням виробництва.Область застосування дюбель..
1.21₴
Дюбель метелик з шурупом для гіпсокартону
Model:
Дюбель з шурупом для гіпсокартону призначений для кріплення легких конструкцій в пустотілі основи. Завдяки особливій конструкцій дюбель блокується в момент загвинчування в нього шурупа.Даний вид дюбеля з шурупом такою використовується для різних основ, включаючи цегляні та бетонні, товщина яких не п..
1.65₴
Model:
Кілок – парасолька з гвинтом використовується для кріплення люстр, полиць, каналів для електропроводки та ін. Також використовується до гіпсокартонних плит, ДСП і порожнистих матеріалів.Складається зі стрижня з метричною різьбою, стопорних крил які складаються, пружинного механізму, шайби і ше..
3.66₴
Model:
Кілок- парасолька з півкруглим гаком являє собою оригінальну кріпильну деталь, яка застосовується при монтажі конструкцій і предметів невеликої ваги до плит гіпсокартону або ДСП, а також інших порожнистих матеріалів. У першу чергу дюбелі даного виду використовують для стельових кріплень.Особливості ..