Дюбелі розпірні загального призначення

Model:
Призначений для:Бетону, легкого бетону, природного каменю, повнотілих блоків, саману, пустотілих блоків.Для кріплення:Канатів, будівельних лісів, світильників, висячих кабелів, мотузок для сушіння білизни, підвісних кашпо для квітів і т.п.МонтажКільце шурупа має зварне виконання для запобігання розг..
24.45₴
Model:
Дюбель з півкруглим гаком призначений для настінного або стельового закріплення предметів невеликої маси, наприклад світильників або легких полиць. Він складається з універсального дюбеля розпірного типу та шурупа з гачком круглої форми замість традиційної головки.Виріб підходить для монтажу в конст..
0.58₴
Model:
Дюбель з металевим шурупом у вигляді стержня із загнутим кінцем. Стержень виготовлений з якісної оцинкованої сталі, дюбель виготовлений з якісного та міцного пластику.Застосування: використовується для кріплення елементів, які не створюють великого навантаження. Може кріпитися в дерево, гіпсокартон ..
7.06₴
Model:
Дюбель з прямим гаком є досить зручним пристосуванням, яке можна встановлювати вручну. За допомогою загнутого краю шурупа, вкручувати його без інструментів легко.Довжина загнутого краю дозволяє істотно закріпити пластиковий дюбель, наприклад, в цементній стіні. Ще однією перевагою установки таких кр..
0.67₴
Model:
Дюбель пустий – універсальний кріпильний елемент в цегляну, кам’яну та бетонну основу, застосовується для всіх видів матеріалів з бетону та цегли. Виготовлений з поліпропілену. В дюбель вгвинчується універсальний шуруп.Має вигляд поліпропіленового стержня з упорними насічками з зовнішньо..
0.15₴
0.17₴