Гайка DIN 1624 забивна меблева зубчаста

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт (від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    1624-5-5
    Гайка DIN 1624 забивна меблева зубчаста M5
    1624-5-6
    Гайка DIN 1624 забивна меблева зубчаста M6
    1624-5-8
    Гайка DIN 1624 забивна меблева зубчаста M8
    100 шт.
    Гайка упорна зубчаста DIN 1624 (AN 90) має безліч назв, наприклад меблева, врізна, або гайка крильчаста. Конструктивно виконана у вигляді циліндра з внутрішнім різьбленням, знизу циліндра розташовується капелюшок з широким полем з якого вирізані чотири вусики (шипи). Гайка завжди покрита білим цинком, використовується в основному в меблевому виробництві.

Область застосування гайки упорної: використовують в основному в меблевому виробництві. Так само добре підходить для скріплення дерев’яних конструкцій. Надійно фіксується в дереві і досить добре тримає дерев’яні вироби.

Спосіб монтажу гайки: монтують в основному на меблевому виробництві за допомогою верстатів. Але якщо мова йде про ручну установку, то гайку забивають за допомогою молотка, в заздалегідь підготовлений отвір таким чином, щоб вусики надійно фіксувалися в дереві. Після чого можна робити кріплення, з іншого боку від сторони установки гайки.