Інструмент

Точно так же, як машина не поїде без коліс, електроінструмент не буде працювати без оснащення. У магазині «VDK - Все для кріплення» Ви зможете придбати оснащення для всіх видів інструментів - від поштучних дисків для електропили до набору свердел для дрилі.

Ми пропонуємо Вам оригінальну продукцію від недорогих вітчизняних і відомих західних марок. Всі вироби готові до роботи і супроводжуються гарантією від виробника.

У нашому асортименті представлені:

Свердла по металу

Незамінні в побуті і в професійному середовищі. Підходять для роботи з усіма типами металів - від стали до алюмінію. Різні діаметр і довжина дозволяють проробляти отвори будь-якої глибини і під потрібним кутом. Парооксідірованное покриття захищає виріб від корозії і збільшує термін його служби.
    Зручний металевий бокс і магнітний тримач спрощують транспортування набору.

Свердла по дереву

Свердла з циліндричним хвостовиком зручні в застосуванні і підходять для будь-яких побутових завдань. Центруюче вістрі гарантує точність робіт. Ріжучі кромки забезпечують чисте, бесщепочное свердління.
    Все свердла для дерева виготовляються з високоміцної сталі і підходять для обробки фанери, масиву, шпону та інших матеріалів на основі деревини.

Насадки (біти)
    В даному розділі ви знайде найширший асортимент насадок (біт) для викруток і магнітних держателей.Данний витратний матеріал може іспользоватьсяне тільки для викруток, а й для дрилів і шуруповертов.Ізделія виконані з зносостійких матеріалів високої якості, і мають різну конфігурацію. Вся продукція має антикорозійне покриття. Для зручності ви можете вибратьнабор біт з перехідником і магнітним утримувачем, який стане в нагоді на всі випадки життя. Він передбачений для роботи з кріпленням різних видів і розмірів.

Диски відрізні

Покликані спростити різання металів, кераміки, каменю, бетону та інших твердих матеріалів. Висока швидкість різання економить час майстра, а мале іскро- і пилоутворення роблять роботу більш безпечною.
    Шукаєте варіант на всі випадки життя? Зверніть увагу на універсальні відрізні диски, які підходять не тільки для різання, але і для обдирні або чистових робіт.

Все це? Зрозуміло, немає. Ознайомтеся з асортиментом докладніше, вивчіть характеристики товару - ви обов'язково знайдете те, що Вам потрібно.

Визначилися з товаром? Просто додайте його в кошик, вкажіть свої контактні дані і завершите оформлення замовлення. Наш консультант зв'яжеться з Вами і узгодить умови оплати і доставки, попутно відповівши на всі Ваші питання.