Хімічний анкер Koelner

Хімічний анкер KOЕLNER 300мл 202.86 Купити
Хімічний анкер Rawplag R-KEM 175мл 149.35 Купити
Хімічний анкер Rawplag R-KEM 300мл 219.80 Купити

Анкер хімічний – диво для будь-якого кріплення.

Хімічний анкер – сучасний винахід, що дозволяє здійснювати кріплення навіть найскладніших конструкцій до різних поверхонь.

Ідеальне рішення для кріплення до пустотілої поверхні. У такому випадку вони використовуються в парі з ніпелями. Такий склад використовуються в приміщеннях з підвищеною вологістю, а в деяких випадках – навіть в роботах під водою.

Хімічний анкер зроблений на нешкідливій основі, навіть якщо ви будете встановлювати кріплення краєм поверхні, на яку буде кріпитися конструкція. Такий метод став гарною заміною звичайним кріпленням. Тим більше, що він здатний витримати величезні навантаження.

Щоб виконати кріплення за допомогою такого матеріалу, вам будуть потрібні наступні складові:

• Трубка для хімічного анкера (дифузор)
  • Втулка пласмасова для монтажу пустотілих основ

Для кріплення потрібно всього лише зробити отвір, в який видавлюється хімічний склад, а відразу після цього вставляється пластикова гільза. Такі дії здатний виконати навіть новачок в будівництві.

Перед покупкою добре ознайомтеся, для яких саме матеріалів призначений обраний вами матеріал. Для того, щоб купити хімічний анкер правильного призначення, ви можете отримати консультацію наших менеджерів. При покупці ви можете зіткнутися з тим, що такий матеріал називається зовсім по-іншому. Це недивно, адже існує кілька назв: рідкий дюбель, рідкий анкер, хімічний клей і багато інших.

Основою для хімічного складу в більшості випадків є ненасичена поліестерна смола, але можна зустріти і такі смоли як епоксидна, вінілестрова і поліефірна.

Фірма виробник гарантує, що даний матеріал зможе надійно прослужити до 50 років.

Хімічний анкер, ціна якого досить таки доступна кожному, забезпечить вам надійність і гідну якість на довгі роки.