Гайки

Model: DIN 1587
У ковпачкової гайки є сферична торцева поверхня, а також глухий різьбовий отвір. Виготовлена вона у вигляді шестигранника. Різьба нормальна метрична. Колпачковую гайку в більшості випадків використовують в декоративних цілей.Гайкою закривають випераючі закінчення кріплень і з’єднань. Вона прек..
0.50₴
Model: DIN 315
Гайка метелик (барашка) виготовляється з оцинкованої та нержавіючої сталі. Гайка метелик необхідна для кріплення часто розбираємого з’єднань з невеликими навантаженнями. Гайка метелик (барашка) має таку назву через за її незвичайну форму.Зверху з двох сторін гайка має “пелюстки”, я..
0.51₴
Model: DIN 7965
DIN 7965 -  це гайка (муфта) меблева врізна різьбова під шліц, має:прямий шліц - необхідний для вкручування гайки;зовнішня різьба - потрібна для вкручування в різні крпильні матеріали (наприклад дерево чи пластик);внутрішня метрична різьба - використовується для шпильки, болта, гвинта чи інших ..
4.94₴
Model: DIN 6334
Гайка шестигранна подовжена застосовується для нарощування шпильок з метричною різьбою. Подовжена гайка використовується для з’єднання нестандартного метричного кріплення, наприклад шпильки різьбової між собою. Дозволяє швидко і якісно провести монтаж. Довжина гайки приблизно дорівнює трьом ді..
1.25₴
Model: DIN 985
Гайка самоконтролююча (Самостопорящяяся, з контрящим кільцем, самостопорна) з поліамідною або нейлоновою вставкою – представник перспективного, багатофункціонального виду кріплення. Вона була створена в процесі розробки нових видів кріпильних виробів для автомобілебудування, після проведення д..
0.21₴
Model: DIN 1624
Гайка упорна зубчаста має безліч назв, наприклад меблева, врізна, або гайка крильчаста. Конструктивно виконана у вигляді циліндра з внутрішнім різьбленням, знизу циліндра розташовується капелюшок з широким полем з якого вирізані чотири вусики (шипи). Гайка завжди покрита білим цинком, використовуєть..
0.30₴