Шайби

Model: DIN 125
Шайба вузька (шайба плоска) являє собою круглу пластину товщиною близько 1 мм з отвором в центрі. Застосовуються вони разом з метричними гайками і болтами при кріпленні різних деталей в будівництві, машинобудуванні та в інших областях: шайба підкладається під гайку або під головку болта для того, що..
59.40₴
Model: DIN 127
Шайба гровер оцинкована і без покриття використовується для запобігання мимовільного відкручування різних видів метричного кріплення: гвинтів і болтів. Широко застосовується в будівництві та інших галузях. Зроблена у вигляді сталевого витка з дроту з пружинистою структурою. Має косий розріз під куто..
71.93₴
Model: DIN 9021
Шайба збільшена має багато назв в ужитку, наприклад меблева або кузовна. Конструктивно представляє із себе плоске коло з отвором у центрі. Відрізняється від звичайної шайби збільшеними полями. Випускається з оцинкованим покриттям або чорна, без покриття.Область застосування шайби збільшеної: викорис..
69.30₴
Model: DIN 440
Шайба збільшена для дерев’яних конструкцій використовується при з’єднанні або кріпленні деталей і конструкцій в машинобудуванні, будівництві та меблевій промисловості при з’єднанні як металевих, так і дерев’яних деталей. Використовується разом з болтами, гвинтами, шурупами, ш..
61.85₴