Нержавіючі А2 вироби

Кріплення з нержавійки.
    Область застосування кріплення з нержавіючої сталі дуже обширна. До технологічних установок хімічної, фармацевтичної, харчової промисловості пред'являються підвищені вимоги по роботі в умовах впливу хімічно агресивних речовин, гігієнічності, довговічності. Багато елементів цих машин і механізмів виготовляються з високолегованих, стійких до корозії нержавіючих сталей. Безумовно, в число цих елементів входить і різноманітні нержавіючі кріплення.
    Види кріплення з нержавіючої сталі:
    - Болти;
    - Гвинти;
    - Шайби;
    - Гайки;
    - Шпильки;
    - Шурупи і самонарізи;
    - Заклепки;
    Асортимент металовиробів з нержавіючої сталі дозволяє підібрати необхідний вид кріплення в залежності від конкретних умов його експлуатації.
    Кріплення виготовляється з нержавіючої сталі А2. Нержавіюча сталь А2 не підлягає загартовуванню, зберігає свої властивості до температури -200 ° С. Металовироби з цієї нержавійки легко зварюються без збільшення крихкості. Металовироби та кріплення з нержавіючої сталі А2 не використовуються в кислотних і хлорвмісних середовищах.

Кріплення з нержавіючої сталі і його переваги.
    До переваг метизів з нержавіючої сталі можна віднести наступні:
    - нетоксичність, що робить можливим його застосування в пристроях для харчової і фармацевтичної промисловості, а також для виробництва медичного обладнання і устаткування для приготування їжі;
    - немагнитность, що дозволяє використовувати кріплення з нержавіючої сталі в приладобудуванні;
    - збереження міцності в широкому температурному діапазоні;
    - можливість виготовлення елементів інтер'єру, вписуються в стиль High-tech.

Все це робить нержавіючі металовироби затребуваними на ринку кріпильних виробів.

Купити кріплення з нержавіючої сталі у Львові гуртом та у роздріб ви можете у нашому магазині.