Нержавійка

Звичне для всіх нас слово металовироби означає металеві вироби.

У це поняття входять абсолютно всі вироби, матеріалом для виготовлення яких є метал.

Металовироби можуть бути з нержавіючої сталі різних марок (по-народному: з "нержавійки"), з вуглецевої сталі і латуні, з сплавів різних металів.

Зазвичай їх ділять на дві групи - промислові та широкого призначення.

Промислові - це, наприклад, металеві сітки, троси та дріт, болти і гайки, шурупи і саморізи, цвяхи і рейки для залізниць.

Вироби метизів широкого призначення - це ті, якими ми користуємося в повсякденному житті: ложки, вилки і ножі;

лопати, пили і багато іншого.

Металовироби та кріплення з нержавіючої сталі входять в обидві ці групи.

Кріплення - це вироби і деталі, необхідні для кріплення різних елементів монтажу один до одного.

Металовироби частково включають в себе кріпильні вироби.

Це анкерний, метричний (болти, гайки) і такелаж, шурупи, саморізи і так далі.

З іншого боку і кріплення, який виготовляється не тільки з металу, включає в себе металовироби.

Всі вироби виготовляються стандартизованими.

Кріплення, що виготовляється підприємствами за стандартами (ГОСТ) і технічними умовами (ТУ), має свої закордонні аналоги, що виробляються відповідно до вимог інших чинних стандартів, наприклад, DIN і ISO.

Кріплення і метизи з нержавіючої сталі різних марок використовується в дуже великому обсязі в різних галузях народного господарства.

Вироби з нержавійки стійкі до корозії, довговічні, можуть з успіхом застосовуватися в умовах впливу на них агресивних середовищ.

Вони добре зарекомендували себе в умовах, де відбуваються великі перепади температур.

Найбільше застосування знайшов нержавіючий кріплення, виготовлений з аустенітної стали марки А2 і стали марки А4.

Його випускають з різними класами міцності.

Наприклад: з класом точності А (для болтів з шестигранною головкою, з повною і неповною різьбою) і класом міцності 50, 70 або 80.

Нержавіючі кріплення і металовироби володіють такими властивостями, як висока стійкість до корозії, міцність, гігієнічність, довговічність.

Клас міцності для типових представників виробів з нержавійки, таких як болти, маркується по-іншому в порівнянні з маркуванням болтів, виготовлених з вуглецевої сталі.

На голівці болта зі сталі А2, А4 можна побачити, наприклад, такі написи: А2-70, А4-80.

Це означає, що болти виготовлені з нержавіючої сталі марки А2 з класом міцності 70 і А4 з класом міцності 80.

Model: DIN 7337 A2/A2
Пропонуємо вам сталеву нержавіючу витяжну заклепку DIN 7337 з плоским буртиком. Подібний кріплення використовується для створення нероз'ємних з'єднань твердих матеріалів. Зручно те, що при установці таких виробів доступ необхідний тільки з одного боку матеріалу.Даний елемент німецького стандарту DIN..
1.92₴
Model: DIN 660 А2