Метизи з нержавійки

Що таке нержавіючі метизи і для чого вони потрібні

З кожним днем ​​машинобудування розвивається все більше і більше, в зв'язку з чим змінюються вимоги до того, якої якості випускається продукція. Вони постійно посилюються, і саме через це виробництво нержавіючих метизів значно зросла.

Нержавіючі метизи виготовляють за допомогою штампування. Їх застосовують в різних сферах, зокрема, там, де вуглецева сталь виявляється недовговічною. Справа в тому, що нержавіючі металовироби володіють стійкістю до корозійних утворень. Нами здійснюється продаж нержавіючих металовиробів від виробника за низькими цінами.

Переваги нержавіючих метизів

Для того, щоб виготовити нержавіючі метизи, необхідна високолегована сталь, до якого обов'язково мають входити хром, нікель і молібден. Такий хімічний склад забезпечує наступні якості:

• хорошу зварюваність;
  • корозійну стійкість;
  • стійкість до впливу кислоти і луги;
  • високу механічну міцність;
  • економічність.

Нержавіючим метизами не потрібен особливий догляд, їх також можна використовувати багато разів. Вони можуть прослужити досить довго. В цьому і полягають їх основні переваги.

Болт DIN 933 A2 із шестигранною головкою і повною різьбою нержавіючий
Model: DIN 933 A2
Нержавіючий болт DIN 933 А2 із шестигранною головкою і повною різьбою призначена для створення механічного з'єднання з гайкою відповідного діаметру, яке здатне виконувати свою функцію у вологому або в кислотно - лужної середовищах.Плоска, без шліців, шестигранна головка, невеликий круглий підголівни..
Гвинт DIN 965 A2 з потайною головкою нержавіючий