Саморіз для гіпсокартону в метал VDK

Код
    Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    43-1-35-25
    Саморіз для гіпсокартону в метал VDK 3,5x25
    1000 шт.
    43-1-35-35
    Саморіз для гіпсокартону в метал VDK 3,5x35
    1000 шт.
    43-1-35-45
    Саморіз для гіпсокартону в метал VDK 3,5x45
    500 шт.
    43-1-35-55
    Саморіз для гіпсокартону в метал VDK 3,5x55
    500 шт.
    Саморізи – найпопулярніший вид шурупів, тому як в кріпленні він використовується без попередньої підготовки. Свердління отвору тут не потрібно, що значно економить фінансові та часові витрати, зменшує трудомісткість роботи.

Така унікальна властивість саморізів полягає в будові їх різьблення і виникає при закручуванні та силі тертя.

Існує безліч різновидів саморізів по гіпсокартону, в основному вони відрізняються різьбленням і голівкою. Але, все ж, головне на що слід звертати увагу – на їх модифікацію: з великою різьбою (використовувані для кріплення до дерева) і з дрібним різьбленням (застосовуються для кріплення гіпсокартону до металу).

Переваги саморізів для дерева
    • При вкрученні в гіпсокартон та дерево, стружка яка при цьому утворюється, одразу ж видаляється з отвору. Така маленька і на перший погляд незначна деталь може поліпшити якість ремонту та продовжити його довговічність.
    • Покритий спеціальною фосфатированою ґрунтовкою допомагає довше зберігати на металі захисну плівку, а також сприяє доброму зчепленню з багатьма видами шпаклівки. Це дозволяє шпаклювати гіпсокартонні плити без ризику окислення через деякий час.
    • Має потайну головку, що, безсумнівно, є “плюсом” при застосуванні його на рівній поверхні.

Переваги саморізів для металу
    • Зроблені з загартованої сталі, через що вони міцніше багатьох металів, в які їх доводиться вкручувати. Це полегшує процес кріплення, а також робить його більш міцним і довговічним.
    • Завдяки наконечнику, саморіз здатний самостійно проробити отвір в металі.
    • Рожкова головка і часте різьблення робить його вкручення в гіпсокартонні плити зручним навіть в умовах невеликого крутного моменту.

І в тієї, і в іншої модифікації саморізів загартований гострий наконечник полегшує процес кріплення, а хрестоподібний шліц, зроблений за стандартними розмірами, легко підходить як під викрутку, так і під шуруповерт. Демонтажу піддається без ускладнень.