Саморіз покрівельний в дерево WFDOC

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт (від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    47-4-48-25
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x25
    250 шт.
    47-4-48-35
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x35
    250 шт.
    47-4-48-55
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x55
    47-4-48-60
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x60
    47-4-48-70
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x70
    47-4-48-80
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x80
    100 шт.
    47-4-48-100
    Саморіз покрівельний в дерево WFDOC 4,8x100
    100 шт.
    В даний час спеціально для кріплення сучасних покрівельних матеріалів були розроблені спеціальні саморізи з буром для кріплення в дерево.

На вигляд вони схожі на саморізи для металу з головкою шестигранною для зручності роботи гайковертом. Саморізи покрівельні для кріплення покрівельних матеріалів мають металеву шайбу з гумовою прокладкою, яка при затягуванні саморіза герметизує вхідний отвір в матеріалі крівлі.

Зазвичай наконечник саморіза виконаний у вигляді свердла, при цьому , якщо саморіз необхідний для кріплення покрівлі до дерев’яної основи, то свердло буде в діаметрі менше діаметра стрижня. А в тому випадку, якщо кріплення буде до металевої основи, то діаметр свердла наконечника може дорівнювати діаметру стрижня або навіть перевищувати його.

При кріпленні покрівлі до дерев’яної основи використовують також загострені саморізи, які випускаються тільки одного діаметра – 4,8 мм.

Металорезинові шайби можуть бути різного діаметру і можуть продаватися окремо від саморізов. Також необхідно відзначити, що у всіх виробників однаковий тільки діаметр саморізів, а розміри довжини різні і описати їх всі просто неможливо. Зазвичай, довжину саморізів підбирають залежно від профілю кровлі. В нашому інтернет-магазині Ви завжди зможете підібрати і купити покрівельні саморізи, ціна на які досить низька.