Шуруп покрівельний в метал

Шуруп покрівельний в метал 5,5x90 0.79₴ Купити
Шуруп покрівельний в метал 5,5x100 1.42₴ Купити
Шуруп покрівельний в метал 5,5x120 4.32₴ Купити

Безпека, цілісність і довговічність покрівельних конструкцій залежить від надійності з’єднань, вироблених кріпильними елементами: саморізами, шурупами, дюбелями.

Тому, до кріпильних елементів, утворюючих сполучні вузли, пред’являються серйозні вимоги: вони повинні володіти міцністю, корозійною стійкістю, непроникністю, у зв’язку з атмосферними опадами, і високим рівнем придатності.

В основному, всі кріплення виготовляється з високоміцної нержавіючої сталі, оцинкованої легованої сталі.

Кріплення покрівельної системи в дерев’яну або металеву несучу конструкцію здійснюється за допомогою покрівельного саморіза (по дереву, металу), що має відповідний крок різьблення.

Самонарізи з частим різьбленням, в основному, застосовують для роботи з металевими листами, саморізи з дрібним різьбленням з дерев’яними конструкціями.

Саморіз оснащений свердлом для вгвинчування (не потребує попереднього свердління). Сталевий сверлящий наконечник саморіза заточений таким чином, що не допускає пошкоджень структури металу, висвердлюваного отвору, що в свою чергу, захищає монтовані на покрівлі листи металочерепиці від створення корозії.

Головка саморіза шестигранна, оцинкована. Оцинковане покриття, товщиною 15мкм і товщина фарби 40мкм, захищає виріб від корозії.

Кріплення не слабшає за рахунок шайби, що має гумову підкладку, з модифікованого каучуку (EPDM), запресовану в шайбу.

Такий герметизуючий ущільнювач стійкий до температурних перепадів, ультрафіолетовим променям, мінливим навантаженням, захищає від попадання вологи і запобігає вібрації.

Алюмінієва шайба пластична в процесі загвинчування, особливо, в перекошених зонах кріплення або у разі посиленої затяжки.

Ущільнення EPDM еластичний, тривалий період зберігає свою форму, здатний легко стискуватися і розтягуватися, не втрачаючи гнучкості, пружності, при затвердінні не стає ламким і не тріскається.

Алюмінієві шайби мають свої переваги перед сталевими: кромка сталевої шайби не оцинкована, тому піддається корозії, в той час, як алюмінієва корозії не піддається. Алюмінієва шайба більш гнучка, ніж сталева, пропонує кращу взаємодією з EPDM.