Шурупи

Шурупи.
    Шурупи відносяться до кріпильних будівельним товарам. Шуруп вдає із себе сталевий стрижень, має зовнішню різьбу і головку. Саморіз має схожу будову. Кріплення, створений за допомогою шурупів або саморізів, буде роз'ємним. Для того, щоб закріпити деталь за допомогою шурупа, необхідно висвердлити лунку, куди пізніше і угвинчується кріплення. Саморіз, як вже може бути зрозуміло з назви, відрізняється від шурупа тим, що його монтаж не вимагає підготовки отвору, він може зробити його самостійно при вгвинчування його в поверхню. Потреба купити гуртом шурупи, саморізи може виникнути дуже часто, так як цей тип кріплення застосовується і при будівельних роботах, і в машинобудуванні, і при виготовленні меблів або вікон, і при покрівельних роботах.
    Від чого залежать ціни на шурупи?
    Кожен споживач завжди вибирає шурупи, саморізи в тій компанії, яка запропонує йому найвигідніші і зручні умови для угоди. Але слід також знати, який саме вид цих кріпильних виробів вам потрібен, це теж впливає на вартість товару. Вони відрізняються в залежності від матеріалу і від сфери застосування. Наприклад, саморізи діляться на 4 види, в залежності від того, яке покриття на них нанесено. Нержавіючі саморізи виготовляються з легованої сталі і не бояться іржавіння, підходять для постійного кріплення. Нарівні з ними існують шурупи, оцинковані або оксидом (вони називаються оксидованими саморізами). Їх застосовують при монтажі освітлювальних систем, гіпсокартонних конструкцій тощо І четвертий вид шурупа - це металовироби, покриті шаром білого або жовтого цинку. Вони застосовуються при монтажі віконних профілів і при складанні меблів.
    Де купити шурупи гуртом у Львові?
    Інтернет-магазин «VDK - Все для кріплення» - одна з компаній, основний напрямок якої - продаж шурупів, саморізів у Львові та іншого кріпильного матеріалу. Зайшовши на наш сайт, ви швидко можете оформити заявку на покупку гуртом шурупів, саморізів або придбати їх в роздріб. Ми здійснюємо доставку товару, придбаного у нас, по всій території України. Оформивши замовлення один раз, ви оціните зручність співпраці з нами і будете знати, де купити шурупи, саморізи в наступний раз. Наші постачальники - надійні і перевірені часом компанії, ми надаємо гарантію на продукцію, куплену через наш інтернет-магазин. Зробіть замовлення, і вас здивують низькі ціни на шурупи, саморізи і будь-який інший кріплення. Купити шурупи, саморізи вигідно і швидко можна вже зараз!