Саморізи для гіпсокартонних систем

Саморіз для гіпсокартону в дерево
Model: VDK D
Саморізи для гіпсокартону в дерево є найпопулярнішими саморізами у своїй універсальності і не високій ціні. Представляють із себе стрижень з дрібним різьбленням, дрібний крок різьби на самонарізі зроблений з урахуванням структури дерева, для запобігання кришення матеріалу в який кріпиться і як наслі..
Model: VDK M
Саморізи – найпопулярніший вид шурупів, тому як в кріпленні він використовується без попередньої підготовки. Свердління отвору тут не потрібно, що значно економить фінансові та часові витрати, зменшує трудомісткість роботи.Така унікальна властивість саморізів полягає в будові їх різьблення і в..
Model: VDK MB
Саморіз для гіпсокартону з буром в метал має потайну головку та часту різьбу. Виготовлений такий саморіз з фосфатованої сталі. Здебільшого використовується для кліплення гіпсокартону до металевого профілю до 2-3 мм.Щодо технічних характеристик, твердість серцевини саморізу до гіпсокартону з буром в ..
Model:
Саморіз по металу типу TEX (блошки, клоп) використовується для кріплення торцевої, кутової планки на профнастил, для обробки профнастилу додатковими декоративними елементами. Крутиться із зворотного боку листа, не з фасадного, в місці прикладання профнастилу до профілю планки. Для кріплення використ..