Шурупи для дерева

Model:
Даний метиз використовується в меблевому виробництві для складання перпендикулярно розташованих елементів з дерева, фанери, ДСП, ДВП.Конструкція конфірмату має велику площу стрижневої і різьбової поверхні, що зменшує навантаження на одиницю площі матеріалу, в який вкручується конфірмат, роблячи з&rs..
0.51₴
Model:
Застосування:Шуруп з шестигранною головкою, називають його ще шуруп глухар або шуруп сантехнічній, використовується для кріплення різніхдерев’яних конструкцій з попереднім свердлінням, до твердих бетонних або цегляних основ з попереднім свердлінням і забиванням в отвір пластикового дюбеля. Шур..
0.33₴
Model:
Призначений для з'єднання елементів дерев'яних конструкцій, терас, балок, а також для зовнішнього монтажу обшивки або за допомогою спеціального інструменту внутрішнього (прихованого) монтажу.Переваги:Отвір в голівці під шліц Torx забезпечує добре затискання самонаріза, а також найкраще передає крутн..
1.97₴
Model:
Шуруп терасний з циліндричною головкою призначений для кріплення терасних дощок до балок.Особливостями шурупа HNT є:Спеціальний наконечник, який полекшує вкручування. Для екзотичної твердої деревини рекомендується попереднє засвердювання.Прихована різьбаПрокатна головка під біту TXВиготовлений із не..
3.09₴
Model:
Ми перші в Україні пропонуємо Вам придбати шуруп теслярський. Який завдяки інноваційним технологіям та вимогам до стандарту EN 14592:2008 зайняв провідне місце на європейському ринку засобів кріплення деревини.Даний шуруп має унікальну структуру різьби, що дозволяє використовувати його без попереднь..
1.32₴
Model:
Шуруп теслярський потай застосовується для з'єднання дерев'яних конструкцій без попереднього засвердлювання.Основними перевагами якого є:Воскове покриття значно знижує необхідний крутний момент для монтажу шурупа, що полегшує сам процес монтажу і економить заряд інструменту.Максимальна довжина шуруп..
0.23₴