Скоби

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    71-1-6
    Скоби 6x11,3
    71-1-8
    Скоби 8x11,3
    71-1-10
    Скоби 10x11,3
    71-1-12
    Скоби 12x11,3
    10 шт.
    Скоба до степлера будівельні застосовується для натягування оббивної тканини, прикріплення листів ДВП до дерева і подібних матеріалів і т.д. Також існують спеціальні скоби для кріплення кабелю до стін. Їх відрізняє напівкругла форма і наявність пластмасової окантовки.

Скоби можуть відрізнятися за типом заточування кінців. Заточені «забиваються» з меншим зусиллям, ніж незаточені. Також вони бувають різними за формою:
    • з вузькою спинкою – призначені для створення «непомітних» кріплень;
    • з широкою спинкою – для надійного кріплення гіпсокартону, листів ДСП та інших матеріалів;
    • плоскі – скріплюють такі матеріали, як плівка, картон та ін.

Основний поділ скоб для степлера відбувається за їх типом: товщиною дроту, з якого вона виготовляється, а також за їх форою. Існує кілька найпоширеніших типів скоб для меблевих і будівельних степлерів:

тип 53 – найпоширеніший. Товщина скоби становить 0,7 мм, ширина – 11,4 мм, а глибина варіюється від 4 мм до 14 мм;
    тип 10 – для канцелярського степлера 10, які найчастіше використовуються в офісах для скріплення 10-15 аркушів паперу;
    тип 24 – скоби для степлера 24, які також використовуються в офісах для скріплення паперу. Один степлер цього типу може впоратися одночасно з 20-25 аркушами паперу;
    тип 140 – наприклад, Proline 2000 шт. (10 мм; тип 140) Rapid 11910731, товщина дроту – 1,25 мм, ширина – 10,6 мм, а висота може становити від 6 до 14 мм. Вони використовуються найчастіше в професійній сфері, так як жорсткість і товщина їх набагато вище, ніж у типу 53.

Існують не тільки прямокутні скоби, але також і круглі, призначені для фіксації низьковольтних кабелів. Вони бувають двох типів. Перший – S (28) – для кабелів діаметром 4,5 мм. Товщина від 1,25 мм, а висота – від 9 до 11 мм. Другий тип – L (36) – використовується для прокладки кабелів діаметром 6 мм (для інтернету, телевізора). Товщина також 1,25 мм, а висота може варіюватися від 6 до 10 мм.

Всі скоби для степлера мають 2 головних характеристики, які вимірюються в міліметрах. Довжина визначає товщину деталей, які можна з’єднати. А від ширини залежить міцність з’єднання і тип скріплюваних матеріалів.