Такелаж

Model:
Серед вантажопідйомних пристосувань перше місце займають сталеві канати і троси. Існує велика кількість типів і конструкцій сталевих тросів, які відрізняються формою поперечного перерізу троса, силовими характеристиками і властивостями матеріалів.Конструктивно трос являє собою скручені по спіралі на..
Model: DIN 5685-2
Ланцюг коротка ланка оцинкований складається із сталевих ланок овальної форми, з’єднаних між собою, має невеликий коефіцієнт розтягування. Завдяки великій довжині ланки ланцюг легко закріпити, вкоротити, зробити петлю методом ланка в ланку.Використовується переважно як кріпильний елемент при проведе..
Model:
Коуш для троса являє собою загнуту підкову, на яку нанесено цинкове покриття, і може застосовуватися в канатних гілках стропів різної конфігурації для зберігання самого троса від стирання і підвищеного зносу.Ви можете надягати, наприклад, трос на крановий гак і без коуша, але рано чи пізно структура..
Model:
Зажим для троса являє собою спеціальне пристосування, що використовується для закріплення тросів між собою. Крім того, за допомогою цього виробу виготовляються петлі на кінці застосовуваних тросів.Конструктивні особливостіВ якості основного виробничого матеріалу використовується вуглецева сталь..
Model:
Талреп гак кільце застосовується для зміни довжини, натягнутості і регулювання натягу ланцюгів та тросів. Часто використовується для кріплення антен.Оцинковані тарлепи дуже потрібні при проведенні:такелажних робіт;будівельних робіт.Головне завдання, яке виконує тарлеп оцинкований гак кільце – ..
Model:
Пожежні карабіни найчастіше використовуються в такелажній сфері, а також професійними пожежними службами. У такелажі вони застосовуються в процесі ремонту ланцюгів, а також для їх нарощування. Для пожежників карабін пожежний є основним елементом страховки при роботі з зовнішнього боку висотних будів..
Model:
Вертлюг призначений для запобігання скручування мотузки (або сталевого троса) при підйомі вантажів. Що полегшує зусилля по підняттю вантажів і підвищує коефіцієнт корисної дії через зменшення опору скручування вантажного каната.Відмінною рисою вертлюга є здатність вертлюга обертатися при прикладенні..