Такелаж

Model:
Вертлюг призначений для запобігання скручування мотузки (або сталевого троса) при підйомі вантажів. Що полегшує зусилля по підняттю вантажів і підвищує коефіцієнт корисної дії через зменшення опору скручування вантажного каната.Відмінною рисою вертлюга є здатність вертлюга обертатися при прикладенні..
8.19₴
Model:
Зажим для троса являє собою спеціальне пристосування, що використовується для закріплення тросів між собою. Крім того, за допомогою цього виробу виготовляються петлі на кінці застосовуваних тросів.Конструктивні особливостіВ якості основного виробничого матеріалу використовується вуглецева сталь..
1.42₴
Model:
Карабін з наявністю спеціального замка, який забезпечує надійне кріплення більш тривалий термін. Для його виготовлення застосовується низьковуглецева сталь високої якості. Присутнє зовнішнє захисне цинкове покриття.Випускається в декількох типових розмірах, відповідних діаметру перетину др..
6.16₴
Model:
Пожежні карабіни найчастіше використовуються в такелажній сфері, а також професійними пожежними службами. У такелажі вони застосовуються в процесі ремонту ланцюгів, а також для їх нарощування. Для пожежників карабін пожежний є основним елементом страховки при роботі з зовнішнього боку висотних будів..
4.64₴
Model:
Коуш для троса являє собою загнуту підкову, на яку нанесено цинкове покриття, і може застосовуватися в канатних гілках стропів різної конфігурації для зберігання самого троса від стирання і підвищеного зносу.Ви можете надягати, наприклад, трос на крановий гак і без коуша, але рано чи пізно структура..
1.42₴
Model:
Ланцюг оцинкований складається із сталевих ланок овальної форми, з’єднаних між собою, має невеликий коефіцієнт розтягування. Завдяки великій довжині ланки ланцюг легко закріпити, вкоротити, зробити петлю методом ланка в ланку.Використовується переважно як кріпильний елемент при проведенні монт..
10.66₴