Заклепка DIN 660 А2 під молоток з півкруглою головкою нержавіюча

Бренд
    К-сть шт./в уп.
    Ціна 1шт./грн.
    роздріб / гурт(від 1 уп.)
    К-сть
    Купити
    660-27-5-12
    Заклепка DIN 660 А2 під молоток з півкруглою головкою нержавіюча 5x12
    660-27-5-16
    Заклепка DIN 660 А2 під молоток з півкруглою головкою нержавіюча 5x16
    660-27-6-12
    Заклепка DIN 660 А2 під молоток з півкруглою головкою нержавіюча 6x12
    660-27-6-16
    Заклепка DIN 660 А2 під молоток з півкруглою головкою нержавіюча 6x16
    100 шт.
    Заклепка з напівкруглої голівкою - це елемент кріплення являє собою повнотіла стрижень, який має з одного боку заставну головку. Такі заклепки використовуються для створення нероз'ємного з'єднання матеріалів, що відрізняється стійкістю до ударів і вібрації. Дане з'єднання використовують у випадках, коли потрібно уникнути зміни структури металу і немає можливості застосувати зварювання.

Наскрізні отвори в конструкціях, які з'єднуються за допомогою заклепки з напівкруглою головкою, повинні бути на 0,1 мм більше діаметра заклепки. Більш м'який матеріал розташовують безпосередньо під головкою кріплення. Довжина заклепки з напівкруглою головкою DIN 660 розраховується на підставі її діаметра і товщини з'єднуються матеріалів. Основна перевага цього з'єднання - виняток поширення втомних тріщин, завдяки чому зростає довговічність і надійність всієї конструкції.

В основному заклепка DIN 660 застосовується в авіапромисловості, суднобудуванні, будівництві і т.д. Стандарту DIN 660 відповідають:
    • ГОСТ 10299-80 - заклепки з напівкруглою головкою загальномашинобудівного застосування з діаметром стрижня від 1 до 36 мм класів точності В і С.
    • DIN 124 - заклепки з напівкруглою головкою під молоток сталеві.
    • ISO 1051 В - заклепки сталеві під молоток, тип В - з напівкруглою головкою.

Для виготовлення заклепки з напівкруглою головкою використовують такі марки нержавіючої сталі, як А2, А4, а також сплави кольорових металів, мідь, алюміній, латунь.